Saunan lasiovet ja lasitukset Forssa

Asennamme lasiovia ja lasituksia saunoihin ja saunaosastoihin sekä kylpyhuoneisiin

Huoltopäivystys 24/7

Saunan lasiovia ja muita lasitustöitä

Lasiovet ja muut saunan lasitukset toteuttaa Forssasta käsin palveleva Forssalasi. Lasitusten avulla jo ennestään mukava saunomiskokemus voi parantua vielä entisestään laajempien näköalojen ja avaruuden tunnun myötä. Myös kylpyhuoneiden lasitukset kuuluvat toimenkuvaamme.

Sauna on paikka, jossa suomalainen viettää perinteisesti paljon aikaa – siksi puitteet saunomisellekin halutaan usein hyviksi. Saunan lasiovi ja muut lasielementit luovat saunaan mukavasti lisätilan tuntua. Esimerkiksi osan saunaa ja pesutilaa yhdistävästä väliseinästä voi toteuttaa kokonaan sopivalla, lämpöä kestävällä lasilla. Tai mikä olisikaan mukavampaa, kuin mökillä rantasaunassa istuskellessa katsella kunnon lasin läpi idyllisiä järvimaisemia.

Toteutamme saunojen lasitukset räätälöidysti

Saunan lasiovi tai seinä voi olla esimerkiksi kokonaan lasia, tai vain osittain puolivälistä alkaen. Lasi voi olla myös täysin kirkasta, tummennettua tai värikästä. Jos saunojat kaipaavat yksityisyyttä, tällöin utuisempi tai tummennettu lasi onkin hyvä vaihtoehto. Saunojen lasiovet ja muut lasitukset tehdään aina asianmukaisesti karkaistusta turvalasista, ja totta kai mittojen mukaan avaimet käteen -asennuksella. Sama pätee myös kylpyhuoneiden lasitustöihin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

 

Yhteydenotto