Parvekelasit Forssa

Asennamme parvekelasit vuosikymmenten kokemuksella.

Huoltopäivystys 24/7

Parvekelasien asennus Forssan alueella

Laadukkaat ja kestävät parvekelasitukset onnistuvat meiltä varmalla otteella niin Forssan alueella kuin lähikunnissakin. Lasituksella suojattu parveke on viihtyisä ja pysyy käyttökelpoisena vuoden ympäri. Parvekelasitus suojaa tuulelta, sateelta, pölyltä ja lumelta – kesäisin lasitettu parveke taas toimii melkeinpä ylimääräisenä huoneena. Taloyhtiöille parvekelasit ovat rakenteiden näkökulmasta säästöä pitkällä tähtäimellä.

Parvekelasitus alan ammattilaiselta

Lasitettu parveke on sijoitus paitsi rakenteiden, myös asuinmukavuuden kannalta. Kesäisin lasitettu parveke toimii myös esimerkiksi vehreänä kasvihuoneena, jossa kelpaa harjoittaa parvekeviljelyä. Talvikaudella lasitetulla parvekkeella voi puolestaan säilyttää kesäkalusteita tai jotakin muuta kausitavaraa. Parvekelasituksesta on siis monenlaista hyötyä.

Meiltä parvekelasien asennus tapahtuu nopeasti, mutta työn laadusta tinkimättä. Toimimme sekä Forssan alueella, että sopimuksen mukaan hieman kauempanakin. Parvekelasituksia olemme tehneet jo 70-luvulta lähtien, joten voit luottaa osaamiseemme ja palvelun toimivuuteen.

Tilaa parvekelasit mittatilaustyönä Forssalasilta

Parvekelasituksia voidaan tehdä sekä taloyhtiöille että yksityishenkilöiden kiinteistöihin, kuten parvekkeellisiin omakotitaloihin. Mittauskäynti varmistaa sen, että laseista tulee varmasti istuvat. Valmistamme itse kaikki lasitustöissä käytettävät parvekelasit: laadukkat Sisu-parvekelasit ovat varmatoimisia ja helppoja käyttää. Luonnollisesti myönnämme kaikille parvekelaseille asianmukaisen takuun. Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää parvekelasituksesta!

Yhteydenotto